Даниела Серданова скъса джоба, стана тв психолог

Новини
12:40 - 19 Септември 2020
76614
Даниела Серданова скъса джоба, стана тв психолог

Някогашната топ манекенка Даниела Серданова, която е и бивша половинка на националния селекционер Любослав Пенев, „възкръсна” на тв екрана, за да се спаси от финансова безизходица. В сряда, красавицата стартира авторското си предаване ”Смяна на местата”, в което влезе в ролята на психолог и отново демонстрира перфектна визия, макар и вече да не е в първа младост.

Серданова обаче е решила да стане тв терапевт, след като кариерата й „на живо” с пациенти, нуждаещи се от помощта й, тотално се е сринала.

Синеоката блондинка, заради която навремето мъжете се биеха и надпреварваха за вниманието й, е изпаднала в тотално безпаричие, след като се раздели със социалния антрополог Харалан Александров и пробва да се издържа като психолог с частен кабинет, разказват запознати с битието й. Пандемията рязко спряла притока на клиенти и това довело финансов крах за експоловинката на Пенев.

Въпреки миловидния си вид, амбициозната хубавица е доста дейна и не се плаши от рискове и промени и ще изплува, категорични са запознати с миналото й.

Още като тийнейджърка, Серданова стана топ модел в Милано и Париж, когато звездата на Жени Калканджиева не бе изгряла. В един момент обаче, се върна в България, след скандал с агентите на големи модни агенции. Животът й претърпя обрат, след като между нея и Любослав-младши, пламна любовна искра. Футболистът осигури луксозен живот на Даниела като негова съпруга. Романът им обаче приключва заради взаимни обвинения в изневери.

След краткия си брак, Даниела заживя с бизнесмена Георги Чопев, но връзката им приключи заради любовен триъгълник - манекенката бе зарязана заради по-млада жена.

След раздялата обаче, Серданова, овъзмездена с добри финанси от бившия, отвори прочутия бутик „Манго” на Витошка и огромният поток от клиентки й осигури петзвезвден живот за доста дълго време.   

Последният мъж в живота на ефектната блондинка бе Харалан Александров, с когото Даниела се запознава като студентка по психология в Нов български университет. Преподавателят си губи ума по красавицата и след няколко срещи, заживяват заедно. Преди около две.три години обаче и тяхната приказка приключи и Даниела отново е сама. Това, изглежда не плаши топ красавицата на София от 90-те. „Даниела може да се справи с всичко и няма да си остави магарето в калта”, убедени са хора от нейния приятелски кръг.