ДЪНО! Вижте как Алекс Петканова ръси пясък от органчето си (18+)

Ексклузивно
23:30 - 14 Февруари 2021
24313
ДЪНО! Вижте как Алекс Петканова ръси пясък от органчето си (18+)

Скандалното семейство Даниел и Алекс Петканови достигна ново дъно в старанието си да трупа популярност и кликове в социалните мрежи. Двойката е на ваканция в Доминикана и не се поколеба да "зарадва" почитателите си с идиотско клипче, граничещо с откровената порнография.

В краткото видео Александра върти дупе на плажа и ръси пясък изпод банския си, като половото й органче е добре видимо за всичко онези, които не са имали удоволствието да го гледат на живо, които май не са чак толкова много.

Коментарите на последователите на Петканова, които са близо половин милион, изразяват основно погнуса от разпасаното й поведение. По-далновидни читатели питат двойката какво ли ще си мисли за тях синът им Габриел, когато порасне достатъчно, за да гледа изявите им в медиите.

Петканови имат навика да правят личните си проблеми публично достояние, превръщайки живота си в успешно риалити шоу. Александра прибира около 3 бона за рекламна публикация в инстаграм.

Почивката на Петканови в Доминикана също е с рекламна цел. Семейството промотира туристическата агенция, която им уредила пътуването. Според запознати екскурзията им излязла почти без пари, защото разходите им били поети от туроператора в замяна на реклама. Интересно какво ли си мислят от агенцията след поредната изцепка.