Дара се стопи, махна мощната дупара

Младата певица свали 10 кила за наградите на BG Music Festival 2019

През ключалката
15:22 - 10 Юни 2019
54285
Дара се стопи, махна мощната дупара

Поп певицата Дара се появи на сцената на Летния театър в Сандански видимо вталена, видя Lupa.bg. Младата музикална надежда се е подложила на зверска диета за да смъкне около 10 кила от осанката си. Преди месец 20-годишната варненка бе нападната от медиите и почитателите си, че се е наляла повече от нормалното. Веднага след забележките Дарина Йотова, по-известна като Дара, си е взела поука и е минала на зверска диета. Изпълнителката показа новата си вталена фигура на третото издание на BG Music Festival.

Поп певицата закри първата вечер на фестивала като не пропусна да изпълни и новото си парче „Darbie”. Още с появата си тийн идолката вдигна всички фенове на крака. Тя бе избрала шарен гащеризон, който подчертаваше вталената й фигура. Младата певица не спря да танцува на всичките си песни, както и да се раздава на макс. Феновете й я поздравих и за това, че си е взела забележка и е възвърнала предишното си тяло, а не е избрала лесния метод за вталяване с "фотошоп".

Дълго след като слезе от сцената тя не успя да напусне Летния театър, защото буквално бе обградена от стотици почитатели, които искаха да се да се снимат със своята любима изпълнителка и да вземат автограф от нея. Дара търпеливо изчака да се снима с всеки желаещ и едва след това се отправи към хотела си.

Дара е виимо отслабнала. Само за месец тя е свалила около 10 кг