Дарина Павлова купонясва с милиардерка

През ключалката
12:22 - 03 Септември 2019
25731
Дарина Павлова купонясва с милиардерка

Дарина Павлова може да се похвали с приятелството си с наследницата на бижутерния гигант Chopard - милиардерката Каролин Шойфеле. 

58-годишната бизнес дама е позната в сферата като една от най-успешните ръководителки на швейцарската компания, работеща основно с диаманти. Според запознати приятелството между двете дами започва преди десетилетие, като ги запознават общи приятели. Дружбата им е доказана  във времето и до днес, българката и милиардерската наследница прекарват всяка свободна минута заедно.

Каролин (вляво) и Дарина Павлова (вдясно) са близки от години

Преди седмица двете купонясваха на яхта в Турция заедно с част от ръководството на бижутерийната компания. По-рано през август дамите отмарят за цяла седмица в италианския курорт Порто Черво. За празници Павлова винаги е изненадвана от дружката си с автентични бижута. Шойфеле и Павлова прекарват цяло лято заедно, като на един от пищните купони край Босфора присъства и Марта Вачкова.

Милиардерската наследница е известна със своя своеобразен рекорд. През 2015 г. тя придобива един от най-големите и най-чисти сурови диаманти от мина в Ботсвана. Каролин използва близо 342-каратовия диамант, известен като "Кралицата на Калахари", за да създаде единствена по рода си колекция бижута "Градината на Калахари".

Освен с перфектното си усещане за бизнес с диаманти Каролин е изключително известна в актьорските среди и близка не с една и две знаменитости. Ръководи компанията от 2001 г. и създава ексклузивни бижута за Марая Кери, Джулиан Мур, Марион Котияр, Леонардо Ди Каприо и др. Именно покрай познанството си с популярни личности Дарина и Каролин завързват силна дружба.