Дарина Павлова се сети за Илия

Вдовицата на разстреляния бос на „Мултигруп“ го ожали в Инстаграм под обща снимка с целувка

Нещо за четене
18:30 - 07 Август 2019
55765
Дарина Павлова се сети за Илия

Дарина Павлова, вдовица на разстреляния от наемен убиец през пролетта на 2003 г. бос на „Мултигруп“ Илия Павлов, се сети за покойния си мъж.

Родената в Казанлък екс моделка и неуспяла актриса публикува снимка в профила си в Инстаграм, на която се целува страстно с мъжа си. Снимката е правена през далечната 1998 г., когато Илия Павлов бе богаташ №1 на България и контролираше ключови сектори от икономиката.

„Странно е по колко много начини може да ти липсва човек. Липсват ми нещата, които правеше, и човекът, който беше, но също така ми липсва и коя бях аз до него. Начинът, по който всичко, което казвах или правех, беше красиво, забавно или важно. Колко много значехме един за друг!!!“, написа Дарина Павлова на 6 август. На тази дата Илия Павлов щеше да навърши 59-годишна възраст.

След като някогашния борец бе екзекутиран, вдовицата му Дарина прибра стотици милиони долари наследство и офейка с децата си в Америка, уплашена да не последва съдбата на мъжа си, или пък да не бъде рекетирана от мафията за пари и имоти. Мнозина обвиняват и до днес вдовицата на Илия Павлов, че не тачи паметта му и че не се е вясвала на гроба му от години.

В интерес на истината, в последните години от живота на боса на „Мултигруп“, той имаше друга любимка – Ивайла Бакалова. До негов развод с Дарина обаче не се стигна – разстреляха го, преди двамата да разтурят брака си.

Илия Павлов в прегръдките на жена си Дарина и фаворитката си Ивайла Бакалова