Дъртакът си прибра джипа за 800 бона от Маги от "Ергенът"

Магдалена Томова отново е сингъл и в търсене на любовта

Нещо за четене
13:05 - 13 Август 2024
6200
Дъртакът си прибра джипа за 800 бона от Маги от "Ергенът"

Броени дни след телевизионния финал на "Ергенът", в който тя и съперницата й Надежда Вишева бяха унизени пред цяла България - Алек Младенов просто избяга от тях... Магдалена Томова избухна с новина в мрежата. И то каква новина само...

Всички помним, че тя пусна няколко снимки, с които се похвали, че не само си е намерила мъж, но този мъж е зверски богат и угажда на всяка нейна прищявка. Томова показа как въпросният й подарява огромен и ултра скъп джип, вързан с традиционната червена панделка, а в колата - пак по традиция, имаше червени рози и балончета... Сладникавко малко, а?! Ама пък класика...

Бързо се разбра, че за жалост, този мъж е много готин, само дето не е свободен. Ставаше дума за богат и семеен чичак, с 20 години по-голям от блондинката. Е, ще каже някой - като са се влюбили хората, нека не им бъдем душмани. И не сме. Само че към днешна дата се оказа, че чичкото е поизветрял откъм чувствата си и е зарязал Магдалена.

Томова е изритана, както от живота му, така и от колата му, защото джипът, разбира се, е бил записан на негово име. Да не би някоя наивница да е очаквала друго?!

"Маги го прие много болезнено и плака дълго, защото се привърза и да, май го обичаше. Но той, като повечето мъже с пари, просто си начеса егото и си би камшика", разкриха близки до Магдалена Томова.