Дъщерята на Глория вече не крие гаджето

Симона Загорова има интимни отношения с млад китарист

През ключалката
22:21 - 03 Август 2023
12146
Дъщерята на Глория вече не крие гаджето

За първи път, откакто се раздели с бащата на дъщеря си, Симона Загорова демонстрира отношения с мъж. Дъщерята на Глория, която има непрекъснато участия по морето, се разходи до остров Света Анастасия с баба си и щерката. С нея е и новият й приятел, който тя засега не оповестява публично.

Изпълнителката обаче не крие, че се чувства добре в неговата компания, затова е придружила снимките, които публикува в Инстаграм, с текст, от който става ясно, че е изпратила един щастлив ден.

Преди месеци се заговори, че Симона крие връзка с колега китарист от една година и разчита на баба си да гледа малката Галина, докато е с него. Явно майката на Глория, въпреки възрастта си, се включва активно в отглеждането на правнучката и я придружа дори на подобни морски пътешествия.

Симона прекрати връзката си с Дани Милушев, от когото е единственото й дете, преди 2 години и оттогава не е демонстрирала близост с мъж. Според източник на Lupa.bg, Дани зарязал половинката си сбебето заради твърде властния й характер, а освен това тъщата му Глория не спирала да се меси в отношенията им.