Дъщерята на Коби облече червеното сако при приемането му в Залата на славата

Спорт
17:57 - 17 Май 2021
664
Дъщерята на Коби облече червеното сако при приемането му в Залата на славата

Коби Брайънт стана официално член на баскетболната Зала на славата. Той загина в катастрофа с хеликоптер в началото на 2020-а. А на церемонията присъстваше друга голяма звезда от НБА – Майкъл Джордан, който излезе на сцената заедно със съпругата му – Ванеса.

„Винаги се стремях да не говоря добре за него в публичното пространство, защото според мен феновете го правеха достатъчно. Някой трябваше да го връща в реалността. Сега съм сигурна, че се усмихва, защото трябва да опиша колко е велик на една от най-големите сцени в баскетбола.

Той все още печели. Искаше ми се той да беше тук, за да приеме тази невероятна награда. Коби и Джиана заслужаваха да бъдат тук, за да видят това. Джиджи щеше да се чувства толкова горда да гледа как баща й бива приеман в Залата на славата.

Никога няма да има друг като Коби, той беше единствен, специален и скромен извън залата. Беше по-голям от живота.

Ако Коби беше тук, със сигурност щеше да изброи дълъг списък от хора, на които да благодари за вдъхновението – приятели, семейство, ментори, Лейкърс, съотборници и опоненти. Това е едно от най-трудните неща – че той не е тук. Благодаря на всички, които му помогнаха да стигне до това ниво„, каза в емоционалната си реч съпругата Ванеса.

Дъщерята на Коби Наталия облече червеното сако, което трябваше да облече баща й, по време на церемонията.

„Благодаря ти, че се събуждаше всяка сутрин в 4:00 часа, за да тренираш, и че се връщаше, за да ме целунеш сутринта, да заведеш децата ни на училище, да отидеш пак на тренировка и след това да се върнеш, за да ги вземеш. Благодаря, че никога не пропусна рожден ден, концерт или който и да е мач на нашите момчета. Благодаря, че винаги поставяше семейството пред всичко. Благодаря, че донесе толкова радост както в нашия живот, така и на хората по света.

Поздравления, скъпи, цялата ти здрава работа се отплати. Веднъж ми каза: „Ако ще залагаш на някой, залагай на себе си“. Радвам се, че ти го направи, защото ти постигна много. Ти си в Залата на славата. Ти си истински шампион. Не си само „Най-полезен играч“, а един от най-великите. Обичам те сега и завинаги. Коби. Бийн. Брайънт“, каза през сълзи тя.