Дъщерята на Мира Радева се бута в „Гласът на България“

Младото момиче от години се опитва да пробие, но без успех

Нещо за четене
15:58 - 09 Септември 2022
6942
Дъщерята на Мира Радева се бута в „Гласът на България“

Дъщерята на социоложката Мира Радева ще блесне тази неделя в „Гласът на България“. Анна Янова ще изгрее в шоуто. Младото момиче от години се опитва да пробие, но без успех. Предстои да видим дали този път ще блесне. 

Специална изненада за един от участниците ще направи Михаела Филева, а родственик на Стефан Караджа ще изненада треньорите не само с уникален глас, но и със специални авторски стихове, които е написал за всеки от тях. Известна представителка а ЛГБТИ общността, която получава личната подкрепата на поп иконата Мадона и видеото й обиколи света преди по-малко от година, ще се впусне в музикалната надпревара не само заради наградата от 50 000 лв. и титлата „Гласът на България“, а и заради личната си кауза.

В неделя вечер на голямата сцена на шоуто ще стъпят много млади и изключителни изпълнители, които ще я завладеят със замах, с неподправен чар, талант и истинска емоция. Наред с младите гласове, зрителите ще се насладят и на уникални топ изпълнения на опитни участници, които ще „вдигнат летвата“ до неузнаваемост и буквално ще „разтресат“ с гласа си сцената на „Гласът на България“. 

Новият епизод на обичаното музикално шоу по bTV обещава нова порция положителни емоции, впечатляващи истории и нечувани гласове, а вълнението ще е огромно не само за всички в залата и пред екраните, но и за звездните треньори.

„Гласът на България“ е едно голямо семейство и съм щастлива, че имам честта да съм сред прекрасните ми колеги“, са думите на Галена, а Иван Лечев ще определи шоуто като „Нещо  специално, което не прилича на нищо друго, което дават по телевизията“.

„Нямаше да стоя на този стол, ако през целия ми път до мен не беше моето семейство, а тук се запознах и с моето второ семейство“, ще заяви с вълнение Дара, а Любо Киров ще сподели, че „Всичко, което се случва тук е прекрасно!“.