Дъщерята на Преслава стана на 6

Тържеството се състоя в столично заведение с красив детски кът

Нещо за четене
17:58 - 16 Септември 2024
2146
Дъщерята на Преслава стана на 6

Дъщерята на Преслава стана на 6, а мама и тате спретнаха прекрасно парти на своето скъпо момиченце Паола. Тържеството се състоя в столично заведение с красив детски кът, в който се забавляваха както приятелите на рожденицата, така и най-близките колеги за Преслава.

Сред специалните гости на рожденицата бяха също нейните баба и дядо, леля й Ивелина Колева и братовчедка й, която вече е тийнейджърка.

“Честит 6-ти рожден ден, скъпо наше момиче! Не можем да повярваме колко бързо мина времето – ти си вече на 6! Всеки ден с теб е истинска радост и гордост за нас. Ти ни учиш на толкова много с твоята усмивка, доброта и любопитство към света. Продължавай да мечтаеш смело, да играеш с цялото си сърце и да даряваш всички около теб със своята светлина. Ние сме до теб във всяка стъпка от пътя ти и винаги ще те обичаме безкрайно! Обичаме те много, малка наша Палечка! Благодарим на всички, които направиха ни празника ни толкова вкусен и красив!” – поздравиха щастливите родителите своята очарователна принцеса.

За партито си Паола бе пременена в красива бяла рокличка, а тематичната украса бе в в ярки бонбонени цветове, каквато бе и многоетажната торта.