Def Leppard и Mötley Crüe тръгнаха на световно турне с уникален самолет

Специален гост ще бъде легендарният Алис Купър

Новини
17:24 - 13 Март 2023
1982
Def Leppard и Mötley Crüe тръгнаха на световно турне с уникален самолет

След големия успех по стадионите на Северна Америка през 2022 година и с повече от 1,3 милиона продадени билета, едни от най-емблематичните и прочути рок легенди - Def Leppard и Mötley Crüe, тръгват по света и през 2023 г. На съвместното им турне "The World Tour" ще присъства и специалния гост Алис Купър.

След старта в Севарна, Латинска и Южна Америка, има обявени дати и за Европа, като първият концерт на групите ще бъде на 22 май в английския град Шефилд, а след това турнето ще премине през Германия, Унгария, Полша, Чехия, Швеция, Финландия, Норвегия, Дания, Белгия, Италия, Португалия, Испания, Швейцария, Ирландия и Шотландия, където ще финишират обиколката на 6 юли на "Хемпдън Парк" в Глазгоу.

След това, през август, групите се завръщат в САЩ.

Американската част на световното турне започва на 5 август в Сиракуза, Ню Йорк. Групите ще изнесат своите наелектризиращи сценични шоута из цяла Америка през целия месец август, включително и първото в историята шоу на стадион "H.A. Chapman" в Тулса, Оклахома.

"След като през изминалото лято най-накрая се завърнахме на пътя, сме изключително развълнувани да представим това мащабно турне на световната публика, включително някои специални дати в Америка!" - каза Джо Елиът от Def Leppard.

"Изкарахме невероятно време, свирейки The Stadium Tour в Северна Америка това лято, и наистина нямаме търпение да пренесем шоуто по целия свят с The WORLD Tour през 2023 г. Гответе се, защото сме ви подготвили няколко невероятни дати в САЩ!", заявиха от щаба на Mötley Crüe.