Дейвид Бекъм чукна 44 , вижте как ще изглежда през 2020-та

Спорт
16:30 - 02 Май 2019
3778
Дейвид Бекъм чукна 44, вижте как ще изглежда през 2020-та

Той е красив, жените го обожават, луди са по него. Все още е секси, поне така мисли женската аудитория, която се облизва и през главата й преминават неприлични мисли, когато той се появи на екрана в някоя реклама. Дейвид Бекъм - секссимволът на последните две декади днес навършва 44 години. И не изглежда зле, нали?

През 2015 година списание "People" го избра за най-секси мъж.

"Никога не съм се имал за привлекателен и не съм се имал за секссимвол. Искам да кажа, че обичам да нося хубави дрехи, костюми и обувки, но само за да се чувствам по-добре и комфортно, а не да изглеждам по този начин", беше неговото скромно изказване през 2015-та.

Няколко години преди това, през 1998-ма, списанието "Four Four Two" направи фоторобот как ще изглежда Дейвид Бекъм през 2020 година.

Снимката, която бързо набра скорост из различните социални мрежи, беше публикувана от Йън Уокър - англичанин, който се ровил в Туитър в сайтове за стари автомобили и случайно попаднал на списанието.

На снимката Дейвид Бекъм е с оредели зъби и оплешивяващ. Всичко това буди смях, разбира се, но действителността е друга - бившият футболист на грандовете Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Милан и ПСЖ, изглежда все още ослепително и съблазнително за женската аудитория.

И едва ли ще се промени след 12 месеца.