Дейвид и Виктория Бекъм празнуват 20 години брак със SEX скандал

Албанката Рита Ора изневерява на Бруклин с татко му?

Актуални новини
16:06 - 04 Юли 2019
7188
Дейвид и Виктория Бекъм празнуват 20 години брак със SEX скандал

Истинската любов май съществува и едно от доказателствата е любовната приказка на Дейвид и Виктория Бекъм, на които се радваме като двойка вече точно 20 г. Двамата разбиват клишето за краткотрайните любовни афери на известните личности откакто си размениха клетвите на 4 юли 1999 г. Юбилеят си обаче двойката посрещна на фона на поредния секс скандал.

В таблоида "Сън" се появиха информации, че албанската поп сензация Рита Ора съвместява романса си с едва навършилия пълнолетие Бруклин Бекъм с креватни упражнения с далеч по-опитния му и известен татко Дейвид.

Изданието се позовава на бивш служител в имението на легендарния футболист близо до Лондон, което Бекс закупи през 2013 г. за близо 30 милиона паунда. Според анонимния източник миналия декември, след церемонията по връчването на Британските модни награди в столицата на империята, Дейвид и „снаха” му са се усамотили за страстна нощ в една от 16-те спални на имота.

Нещо повече, в началото на настоящата година Рита още няколко пъти уж случайно се засичала с Дейвид в Лондон, когато той е без останалите членове на фамилията и винаги оставала да пренощува при него. „За никого не е тайна, че Ора е истинска нимфоманка. Тя не може да бъде с по-малко от трима мъже в даден момент от живота си”, споделят хора от обкръжението на албанката. Според тях връзката й с Бруклин Бекъм е само платоническа, като в свободното си време певицата задоволява нагона си с още няколко по-възрастни мачовци, начело с татко му Дейвид.

Страстната албанка Рита Ора заплашва семейната идилия