Делян Пеевски: Хората - най-ценният капитал на България

Трябва да създадем условия регионите да се развиват, за да остават младите и да се развиват, заяви депутатът от ДПС

Новини
19:26 - 23 Октомври 2021
3552
Делян Пеевски: Хората - най-ценният капитал на България

„Най-ценният капитал на нашата Родина са хората“ - това заяви по време на срещите си в Гоцеделчевско водачът на листите на ДПС в Благоевград и Велико Търново - Делян Пеевски.

В рамките на днешната си обиколка там той посети Гърмен, Сатовча, Хаджидимово и Гоце Делчев, пи кафе и разговаря със стотици жители на общините.

Заедно с него бяха кметът на Белица Радослав Ревански, бившият народен представител и трети в листата на ДПС в Благоевград Елхан Кълков, председателят на областната организация на ДПС Ведат Хюсеин и председателят на младежката организация в областта Ибраим Зайденов.

Той се срещна и с кметовете на общините Гърмен, Сатовча и Хаджидимово-Феим Иса, Арбен Мименов и Людмил Терзиев, и общинските ръководства на ДПС там и в Гоце Делчев.

„Радвам се, че виждам толкова млади хора“, подчерта по време на разговорите си със симпатизантите Делян Пеевски и допълни: „Ние, политиците, трябва да направим така, че да създадем условия регионите да се развиват, за да остават в България младите хора и да имат гражданите на държавата възможност за развитие, работни места и достойно заплащане за труда си.“

Той бе категоричен също, че местната, законодателната и изпълнителната власт трябва да обединят усилия и да постигнат консенсус за надпартийни теми, насочени именно към благополучието на всички граждани на България.

По време на разговорите си с него жителите на четирите общини благодариха за всичко, което е направил за региона, докато е бил народен представител от Благоевград в 44-тото народно събрание, както и за помощта и грижата му не само за тях, а за жителите на всички общини в България по време на пандемията.

Те споделиха, че се радват, че могат да говорят лице в лице с него и го призоваха по-често да се среща лично с гражданите на страната, за да могат да видят те реалния му образ, а не този, „който медиите му нарисуваха и внушиха на цялата общественост“.