Демонтаж на "Армията", Септември Тервел подари стихотворение на ЦСКА

Спорт
12:00 - 20 Февруари 2024
1355
Демонтаж на "Армията", Септември Тервел подари стихотворение на ЦСКА

Първите дейности от предстоящата реконструкция на стадион "Българска армия" вече започнаха. Във вчерашния ден стартира демонтаж на седалките в сектор А. Част от тях ще бъдат дарени на аматьорските Септември (Тервел), Левски (Елин Пелин) и Асеновец (Асеновград), който още през декември се похвали, че ще получи 1000 броя.

"Група всеотдайни фенове на Септември 98 се намират на "Българска армия" и свалят седалки, които се даряват от ръководството на ЦСКА за стадион "Кан Тервел" (с огромната заслуга на представителя на фенклуб "Добрич" и наш приятел и съгражданин Стефан Стефанов), за което благодарим от все сърце!

Използва се бус, с който ще се транспортира дарението, а в екипа, изпратен от Община Тервел за демонтажа, са няколко работници. Сърдечни благодарности на всички участници в доброто дело!", написаха от Септември Тервел на своята Фейсбук страница, като изразиха и специална благодарност към изпълнителния директор на клуба Стоян Орманджиев.

В същото време клубът от Североизточната Трета лигаблагодари на ЦСКА по оригинален начин, след като посвети стих на "армейците".

Скоро се очаква да започне реконструкцията на "Армията". Именно заради това ЦСКА ще играе домакинските си мачове на националния стадион "Васил Левски".

Ето какво написаха от Септември Тервел:

"Благодарим, ЦСКА...

"АРМИЯТА" се преобразява -
облик нов със визия гради
и на малки от сърце дарява
за да блеснат и при тях звезди!

Ние няма да забравим
и ще славим щедрата ръка,
делото ви в рамка ще поставим
и ще впишем - "Дар от ЦСКА"!...

19 февруари 2024г.

* Специална благодарност на Стоян Орманджиев от ФК "СЕПТЕМВРИ 98".