Ден на отворените врати на "Армията"

ЦСКА с важна информация относно организацията за историческия последен мач на стадиона

Спорт
13:19 - 04 Декември 2023
1763
Ден на отворените врати на "Армията"

"Всеки фен, закупил онлайн билет, ще може да получи негов специален хартиен аналог на касите на ст. „Българска армия“. Гишетата ще работят от УТРЕ (05.12.) до НЕДЕЛЯ (10.12.) между 10 – 18 ч.", информираха от Борисовата градина.

Армейците споделиха още интеренси нещата около този исторически ден, а и за това, което ще се случва преди това:

"Призоваваме ви, при възможност, да не чакате до деня на мача, за да вземете своя хартиен билет. Предвид огромния интерес и разпродаден стадион, не можем да гарантираме, че в деня на двубоя ще могат да се раздадат всички билети. Те преминават заверка, което отнема технологично време.

Всеки картодържател има право на билет срещу показване на абонаментната си карта.

Билетите на картодържателите, които нямат възможност да присъстват на срещата, ще бъдат запазени в администрацията на клуба.

Ако не успеете да вземете хартиен билет, може да влезете на стадиона с електронния си пропуск.

В събота ви очаква Ден на отворените врати. Входът е свободен, като ще имате възможност да посетите съоръжението между 10 – 17 ч.

В деня на мача забавленията ще са съсредоточени на стадиона, непосредствено преди началото на срещата, както и на полувремето.

СЛЕД КРАЯ на двубоя навлизането на публика на терена няма да бъде възможно! Много елементи от собствеността на стадиона ще достигнат до феновете под формата на сувенири, които ще бъдат пуснати в продажба или на търг скоро след последния исторически мач на стадион „Българска армия“.

Молим ви да се съобразите с решението ни, така че всеки един армеец, дори и онези, които не са успели да присъстват на мача, да могат да получат парченце спомен от историята на „Българска армия“.

Нямаме търпение да изживеем с вас този паметен за цялата „червена“ общност момент. Момент, който чакаме с десетилетия. Нека му се насладим изцяло!

На 09.12.23 г. - ден преди последния мач на ЦСКА на „Българска армия“, стадионът ще отвори врати за всички фенове на отбора!

Ще имате възможност за последен път да видите съоръжението отвътре. Ще бъде осигурен достъп до:

- терена, на който са се играли паметни мачове;

- съблекалнята, в която години наред са се помещавали велики „армейски“ имена;

- между 10-12 ч. за първи път привържениците ще могат да надникнат и в легендарната стаичка на бай Добри, все още съхраняваща паметни спомени от историята на „червения клуб“;

- залата за пресконференции, в която с емоции са говорили десетки треньори и футболисти. Ще имате възможност да седнете на техните места и да се снимате за спомен

Контролната стая, от която са изписвани паметни резултати на легендарното табло. Отново там ще видите и чертежите на старото съоръжение - ръчно разчертани на стотици страници стара хартия.

Очакват ви и други изненади и приятни моменти!

Заповядайте да се сбогуваме със стария стадион и да изживеем заедно историческия момент".