Денди мода в НС: Дилов и Тошко Йорданов внедриха "карето" в парламента

Новини
16:08 - 15 Декември 2021
4930
Денди мода в НС: Дилов и Тошко Йорданов внедриха "карето" в парламента

Денди-мода в парламента въведоха двамата депутати с "най-разпусната" визия и най-хаплив език. В типично негов си вкус, с костюм на каре се появи в понеделник на извънредното заседание на парламента депутатът Любен Дилов и така пак демонстрира ексцентричен стил, макар и леко неподходящ за Народното събрание.

Днес пък, модната му линия продължи шефът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, който се барна в тъмносин кариран вълнен блейзър. Заместникът на Слави не изневери на себе си и въпреки критиките, отново нахлузи дънките.

Още в миналите парламенти, когато идваше с изтрит деним, неугледни сака, а и несресан, Йорданов дразнеше окото на следващите строгия дрескод на законодателната институция. Принципно малцина народни избраници си позволяват да идват в пленарна зала с дънки и повечето идват на работа в тъмни костюми и вратовръзка.

Йорданов все пак направи пробив в навиците си и вече няколко пъти спазва етикета и идва в официални тъмни костюми, което си е истинска революция за него, споделят съпартийците му.

Шефът на ИТН в парламента обаче го прави рядко и в ежедневието предпочита да идва в кежуъл облекло.

Снимки: Агнес Методиева