Дениз Хайрула призна: Показвам пуси за пари!

Топ
17:06 - 25 Май 2022
12896
Дениз Хайрула призна: Показвам пуси за пари!

Дениз Хайрула призна, че заработва в сайт за възрастни. Плеймейтката, която остана на второ място в "Ергенът", не се посвени да обяви в публичния ефир, че си изкарва прехраната в популярен сайт за еротични снимки и видеа, в които потребителите плащат месечен абонамент, за да гледат нещата, които палавниците предлагат.

Именно от този сайт беше видеото с Хайрула, което изтече преди време. В което се вижда как туркинята се маже чисто голичка с мед. Очевидно за нея това не е нещо срамно, тъй като тя дори не се опитва да се оправдава, напротив.

Обяви, че трябва да се изхранва все някак, още повече след като кариерата й на инфлуенсър беше прекъсната с хакването и закриването на профила й в социалните мрежи. Откъдето си докарваше доходи с реклама на какви ли не продукти.

Дениз нямаше как да избегне и въпроса за Александра, която всички участнички в шоуто тормозеха. Според бившата на Христо Сираков психоложката сама си е виновна за това им отношение. „Тя играеше през цялото време, и отказването на розата беше част от стратегията й, да се направи на жертва, за да накара хората да я харесват още повече. И успя“, коментира бившата на Христо Сираков. Тя все пак призна, че със сигурност Алекс щеше да е победителката, ако не беше напуснала сама предаването.