Депутатката-танцьорка от "Воля" бясна от голите снимки в нета

Защо да се срамувам? Не съм излъгала никого, не съм вършила нищо противозаконно, отсече Елена Пешева

Новини
14:15 - 07 Октомври 2020
14025
Депутатката-танцьорка от "Воля" бясна от голите снимки в нета

Пловдивската депутатка от "Воля" Елена Пешева, чиито еротични снимки по бански заливат нета от доста време, написа гневен коментар във фейсбук. Народната избраничка, която участва в комисията, която ще обсъжда проекта за конституцията е на прицел заради миналото си на еротична танцьорка.  

"Разпространяват се снимки от един конкурс за красота преди повече от 15 години, придружени от обиди и клевети по мой адрес", посочва тя. Пешева допълва, че през живота си никого не е излъгала, нито е вършила нещо нередно или противозаконно. 

"Работила съм усърдно и честно, винаги съм се стремяла да съм съпричастна и да помагам, с каквото мога. Хората, които ме познават, знаят, че съм открит и емоционален човек, борбена съм и подхвана ли нещо, не пускам, докато не го осъществя.

Нямам от какво да се срамувам, още по-малко за нещо, което се случило преди 15 години", категорична е тя. 

Пешева уверява, че семейството е всичко за нея, а децата са смисълът на живота й. "Ще продължавам да се боря за това, което ме е подтикнало да вляза в политиката - децата и семействата им да имат достоен, щастлив и спокоен живот в собствената си държава", пише още тя на страницата си във фейсбук. 

Пешева се зарича, че клеветите няма да я спрат, а само ще я амбицират.  

"Питам се, моето явяване на 1 конкурс преди 15 години ли е най-големият проблем на обществото ни? С какво това ме прави недостоен и некомпетентен човек? Аз ли съм виновна, че през последните 30г. държавата ни е ограбвана?

Че държавата не се грижи подобаващо за хората, които цял живот са работили, че не се грижи и за най-малките - нашето бъдеще! Здравната ни система е в колапс. Мога да изброявам и още, сигурна съм, че и Вие можете. Това е истината. Моята истина", заявява емоционално депутатката.