Дерменджиев: Чака ни тежък мач (ВИДЕО)

За Левски ще мислим след Карабах, заяви наставникът на Лудогорец

Спорт
13:53 - 12 Август 2024
1415
Дерменджиев: Чака ни тежък мач (ВИДЕО)

„Нямам друго различно мнение за Карабах, даже се затвърждава моето. Карабах е един отбор с голям международен опит и турнирен тим“, каза треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев преди решаващия сблъсък на „орлите“ с азербайджанския тим от третия кръг за Шампионска лига.

„Имам идея как да подходим с липсата на крилата ни. Ние сме отбор, който има много играчи, така че ще трябва да се справим без Текпетей. Една изключително неприятна контузия и като качеството на играча, който имахме“, продължи Дерменджиев за липсата на ганаеца.

„Знам, че Карабах е силен гост, и то много. Запознал съм играчите с това и как играят като гости. Те не се притесняват и всеки мач вкарват голове. Това е един изключително важен мач за нас. Играчите са в добра кондиция“.

„Нека караме ред по ред мачовете, имаме време за Левски“, каза Дерменджиев на въпрос дали тимът възнамерява да отложи мача със „сините“ в родния шампионат.

„Бърни е едно много добро момче и е личност в съблекалнята. Това е една тежка контузия и групата е съпричастна с него“, продължи той.

„Не ме провокирайте с въпроси за вратарите. Имаме готов отговор кой да пази срещу Карабах“.

„Карабах е много добре подреден европейски отбор. Това им прави чест. Добре знам историята им, добре познавам треньорът и работата на треньора – голям професионалист. Това говори за много голям професионализъм“, завърши Георги Дерменджиев.