Дерменджиев: Да не повтаряме грешките от първата среща

Спорт
14:15 - 08 Ноември 2023
2249
Дерменджиев: Да не повтаряме грешките от първата среща

"Един много класен съперник е Фенербахче. Ние сме доволни, че имаме възможност да играем срещу такъв отбор и такива футболисти, за да видим какви подобрения трябва да направим. Мисля, че Лудогорец се представи добре в Истанбул. Имаше индивидуални грешки, но ще се опитаме утре да не ги повтаряме", заяви старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев, който говори преди мача от груповата фаза на Лигата на конференциите срещу турския гранд Фенербахче. 

"Ще се опитаме да изиграем добър мач и да извлечем оптималното, което можем. Знаем класата на Фенербахче, но ще се повторя и ще кажа, че искаме да вземем оптималното от този мач", заяви още той.

"Винаги съм искал да вдигаме класата с всеки мач. Доволен съм, че ще играем срещу един класен отбор. Искам да се подобряваме срещу такива тимове. Това е последен шанс и искам да не го загубим. 

Няма играч, който да се завърне в състава за мача утре. Ние ще вложим всичко, за да излезем от групата и да сме на първо място в шампионата", завърши Дерменджиев.