Дерменджиев: Важното е да елиминираме Динамо Минск

Има различна нагласа между международните мачове и тези от вътрешното първенство, заяви треньорът на Лудогорец

Спорт
14:36 - 23 Юли 2024
1197
Дерменджиев: Важното е да елиминираме Динамо Минск

"В такива сблъсъци фаворити няма, защото те също са шампиони. Ние сме ги гледали, проучили сме за какво става въпрос. Това е един отбор, който играе малко по-директен и по-силов футбол", заяви старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев.

Наставникът говори преди мача от втория квалификационен кръг в Шампионската лига срещу Динамо Минск, който е утре от 21:00 часа.

"Мисля, че отборът ще бъде възстановен за мача. Спас е много опитен футболист, той е изключително положителен за отбора, така че аз съм много доволен, че той е обратно в състава", каза наставникът на Лудогорец.

"Това са трудни мачове и тук няма домакини, няма гости. Важното е да може да елиминираме отбора. Предимство е за съперника, защото те игрово са много по-напред от нас. Нямаме никакви оправдания и трябва да играем, за да ги елиминираме", коментир той.

"Той (Квадво Дуа) имаше здравословни проблеми след европейското първенство. Ще бъде в групата. Винаги съм искал това да бъде изравнено, но въпреки всичко има различна нагласа между международните мачове и тези от вътрешното първенство", добави Дерменджиев.