Деси Атанасова "сви сармите" на Тошко Йорданов

Приемете изказването ми за похвално слово за вашия катарзис

Новини
13:04 - 07 Юни 2023
9689
Деси Атанасова "сви сармите" на Тошко Йорданов

Острието на ГЕРБ Десислава Атанасова атакува Тошко Йорданов след негово иронично изказване по повод включването на Делян Пеевски в Конституционната комисия.

"Насладете се на момента Христо Иванов и Делян Пеевски да са заедно в една комисия. Няма да му се налага да ходи с надуваемо колело до Росенец", предизвика реакцията й шефът на ПГ на ИТН.  

Приятно съм изненадана от катарзиса, който сте преживели вие и минималния ви състав, в сравнение с 46- тото НС. Припомням за тези, които не са били тук в залата, че въпросът с номинираните народни представители в състава на комисии не стои за първи път, отбеляза Атанасова.

Прецедент беше, г-н Йорданов, че точно вашата група оспори номинацията от ПГ на ГЕРБ-СДС и за първи път в новата история те не бяха избрани за членове на комисии, защото моралните съдници така са решили. Примете изказването ми като похвално слово за вашия катарзис, обобщи с ирония шефът на ПГ на ГЕРБ.  

Винаги ми е готино, когато жена казва добри думи за мен, отвърна Тошко. И атакува, че тъкмо министър на ГЕРБ е разрешил да пребият деца до колоните на МС, визирайки протестите.