Деси Цонева: Ако не си скромен, трябва поне да имаш големи цици

Кулинарното шоу “Черешката на тортата” прерасна в 18+ шоу в праймтайма на Нова

Нещо за четене
22:30 - 24 Май 2023
11670
Деси Цонева: Ако не си скромен, трябва поне да имаш големи цици

На любопитни откровения станаха свидетели зрителите на снощния епизод на кулинарното шоу “Черешката на тортата”. Поне на няколко пъти на екрана трябваше да се изобразява знакът 18+, а основен участник в изчервяващите моменти неизменно беше журналистката Деси Цонева.

“Ако не си скромен, трябва поне да имаш големи цици. А аз нямам. Така че съм скромна.”, изля откровенията си пред камерата дъщерята на легендарния тв водещ Димитър Цонев и внучка на не по-малко известните Коста Цонев и Анахид Тачева. А до откровенията се стигна след разказ на домакинята Катя Близнакова. Преди години ходила няколко пъти да снима “Лиляно моме”, но записът все пропадал. Накрая се осмелила да попита дали все пак ще се снима клип и уточнила, че й е много неудобно да настоява. Отговорът бил:

“Моето момиче, от скромност в този живот никой не е пробил.”

Но това не беше единственият конфузен момент в предаването. Към края на "Черешката" отново Деси Цонева разгорещи страстите като попита футболния треньор Вили Вуцов наистина ли футболистите се щипят по топките. Любопитството й обаче остана незадоволено — ясен и категоричен отговор така и не последва.

Секс темите продължиха и тази вечер — участниците обсъждаха как се снимат секс сцените в киното, а основните разяснения дойдоха от най-младия участник в предаването — начинаещият актьор Калоян Катинчаров от “Много мой човек”.

А отначало нищо не предвещаваше в каква посока ще поеме иначе кулинарното шоу…