Деси Слава бясна, не харесва снаха си

Блондинката изпревари дори ромката Софи Маринова по ранно бабинство

Нещо за четене
17:45 - 14 Ноември 2023
138083
Деси Слава бясна, не харесва снаха си

Деси Слава не е очарована, че ще става баба. Блондинката никак не харесва снаха си Анжела, която е с 5 години по-голяма от сина й Майки. Влюбените гълъбчета са заедно от 2 години и половина и след няколко месеца ще гушнат наследника си. За да съобщи новината, синът на Деси Слава публикува специална сесия със своята половинка, на която ясно се вижда наедрялото й коремче.

„Любовта ражда любов“, написа младежът, който през лятото стана на 22 години. За бъдещата майка се знае, че е 5 години по-голямата от Майки. Девойката е от Сливен, но учи в Пловдив, където работи като фризьорка. Младото момиче е доста тунинговано и има силикон в бюста, големи джуки и татуси, видя Lupa.bg.

Деси Слава не е никак очарована нито от снаха си, нито от факта, че ще става баба. Блондинката въобще не сподели фотосите на щастливия си син в социалните мрежи, с които обяви, че ще става татко. Певицата все се надявала синът й да си намери по-обикновено и ученолюбиво момиче, но той бил лудо влюбен в кака си Анджи.

Дълго време Майки пазеше любовния си живот в тайна, а слуховете го свързваха не с една или две красавици... Е, по всичко личи, че това е останало в миналото и той вече е загърбил този период от живота и е готов да се обрече само на една жена, която скоро ще го дари с дете.

Припомняме, че първородният син на певицата е плод на любовта й с Михаил, който от години живее САЩ. Деси има и малък наследник Борис, който пък е рожба от връзката й със спортиста Благой Найденов. Двамата братя имат 16 години разлика. Борис се роди в края на 2017 г. и скоро ще навърши 6 години. Толкова ще бъде и разликата с бъдещия му племенник или племенница.

Деси Слава е рекордьор по ранно бабинство, тя изпревари дори ромката Софи Маринова, която прогонва снахите си и все още няма внуче. Глория стана баба преди две години на 48 лета, така че колежката й Деси Слава изпревари и нея. Бъдещите родители не издават пола на бебето.