Деси Слава :  Душата на убит човек  ме преследва

Фолк певицата се появи с минижуп в Бургаския окръжен съд

През ключалката
13:12 - 21 Март 2019
2856
Деси Слава: Душата на убит човек ме преследва

Фолк певицата Деси Слава втрещи всички в Бургаския окръжен съд с черния си минижуп. Изпълнителката се появи с къса пола за да даде показания по кървавата трагедия на магистрала „Тракия”, при която шофьорът й Димитър Илиев блъсна и уби на място 20-годишен мъж.

"Дълго време ме беше страх да вляза сама в банята, защото имах усещането, че душата на блъснатия пешеходец ме преследва", призна Деси Слава пред burgas24.bg.  Днес тя се яви в съдебната палата, за да разкаже спомените си от фаталния инцидент.

Припомняме, че на 9 септември 2016 г. Илиев е пътувал с фолк певицата след участие и в 5:45 ч. блъснал пешеходеца Божидар Кайлов. Няколко часа по-късно той умира заради травмите си. Деси Слава, заедно с шофьора си, се е притекъл на помощ на блъснатия човек, но нараняванията му му били прекалено сериозни и на практика несъвместими с живота.

„Мога да кажа, че Димитър е уникален човек, с когото работя от много време", каза Деси Слава. Тя призна, че за пръв път влиза в съда и се притеснява. Певицата бе в компанията на Илиев и адвоката, който го защитава.

Снимки: burgas24.bg