Деси Слава се изгаври с участничка от "Ергенът"

Фолк звездата качи скандално клипче в социалните мрежи

Нещо за четене
13:25 - 27 Февруари 2024
3584
Деси Слава се изгаври с участничка от "Ергенът"

Фолк звездата Деси Слава се изпусна, че гледа новия сезон на "Ергенът" иерген, в което се гаври жестоко с най-коментираната участничка - пияната психоложка Христиана. 

Още с влизането си в имението на шоуто тя прикова всички камера към себе си с култови фрази, които породиха множество мемета след това. А Деси пък засне любителско клипче, в което се гаври жестоко с блондинката от Кюстендил.

Много ме дразниш тази вечер. Нищо лично, ама аз съм си влезналА в колата за забавление и ти ме дразниш. И още малко и ще те ЗААПА и ще взема да звънна на кУронясаната да видиш какво ще става. Цър-пър", казва Деси на сина си Майски в скандално клипче, докато се водят в нейната кола. 

Деси се прави на пияна и имитира някои от фразите на Христиана, които станаха вайръл за броени часове. така Деси показа, че следи новия сезон на "Ергенът" и видимо се забавлява с попълненията вътре. 

Припомняме, че Христиана влезе в шоуто с големи амбиции, но прекали с алкохола още в първата вечер и стана за смях. Всички говорят за нея, макар и с подигравки, което я направи най-известната участничка към момента и със сигурност от продукцията няма да позволят на ергена Алек да я изгони толкова рано, тъй като вдига рейтинга до небето с пиянските си изпълнения и неприязънта, която изпитва към конкурентката си Теа, която влезе в шоуто с корона и претенции за кралица, пише show.blitz.bg.