Деси Слава става баба всеки момент

Певицата ще има внучка

Нещо за четене
11:40 - 02 Април 2024
2037
Деси Слава става баба всеки момент

Снахата на Деси Слава – Анжела Станкова, показа последни снимки преди да стане майка. Младата жена и синът на попфолк звездата позираха за специална фотосесия по случай 8 март.

Веднага след качването на снимките в социалните мрежи, бъдещите родители предизвикаха многобройни лайкове и вълна от коментари, в които последователите им не пропускат да отбележат, че Анжела изглежда прекрасно в очакване на рожбата си.

Тези дни стана ясно, че младото семейство вече е приключило приготовленията си за най-радостното събитие, като всички покупки за малката принцеса, която ще се появи в живота им са направени.

На 45 години Деси Слава чака първото си внуче с нетърпение и е щастлива, че то ще е момиченце. То трябва да се появи на бял свят всеки момент, а преди време призна:

“Когато разбрах, че ще второто ми дете ще е от мъжки пол, признавам си, че бях малко разочарована, защото всяка една майка, която вече си има син, иска да има и дъщеря. Тогава си казах: Боже, поне внучка ми дай, след като имам двама сина! И сякаш ме чу. Дай Боже, всичко да бъде наред и да се роди живо и здраво да се роди детенцето, а пък какъв е полът никога не е било от голямо значение”.

Прави впечатление, че през всички тези месеци Анжела и Майки доста щедро и без притеснение дават възможност на последователите си в мрежата да надникват в техния съкровен свят, изпълнен с много любов и трепетно очакване на бебето.