Деси Слава, ти ли си?

Феновете на певицата се интересуват как е успяла да отслабне толкова драстично, дали наистина изглежда така на живо, или все пак е използван и фотошоп за снимките

Нещо за четене
12:44 - 05 Май 2023
9592
Деси Слава, ти ли си?

Деси Слава разпали въображението на феновете си с два чисто нови фотоса. Ангелогласната фолк звезда пръска очарование с ослепителна визия, която предизвика вълна от коментари от последователите й в мрежата.

Със споделените кадри певицата само загатна: “Нещо се готви…”, без да влиза в каквито и да е подробности около проекта, върху който работи.

Мнозина вече очакват с нетърпение любимата им изпълнителката да ги зарадва с нова песен и красив видеоклип, като подозират, че това са споделени фотоси при заснемането му.

“Чудесна си, Деси! Стил, излъчване… и ангелски глас, който слушам с огромно удоволствие!”, “Готвиш винаги някакви вкусотии, нямам търпение да се нарадвам на поредния музикален екстаз от вкусове”, “Изглеждаш повече от страхотно! Прекрасна визия, уникален глас… Очакваме с нетърпение!” – пишат някои от почитателите на Деси Слава.

Други пък се интересуват как е успяла да отслабне толкова драстично, дали наистина изглежда така на живо, или все пак е използван и фотошоп за снимките.