Десподов: Не сме играли симулативно

Спорт
15:14 - 13 Юни 2022
3076
Десподов: Не сме играли симулативно

Един от лидерите на националния отбор – Кирил Десподов, говори след завръщането на тима от Грузия. Нападателят заяви, че отборът е катастрофирал. Той е на мнение, че като цяло българите са сме големи хейтъри.

„Няма да правя оценка, защото не е моя работа. Слаба оценка бих дал. Трябва да се подобри това, че трябва да играеш с чест и достойнство за България", започна Десподов.

"Не искам да говоря за случая. Неделев има семейство. Аз успях да видя, че ни удря автобусът, той не успя и го удари. Говорихме си с него. Каза, че е добре, искаше да се прибира. Бяхме много притеснени, никой не беше спал. Чакахме цяла нощ да кажат как е. Добре е, надявам се, че бързо ще се оправи и ще е отново на терена".

"Аз съм играч. Хората и ръководството биха дали оценки. Ние правим това, което ни се казва. Ще ме вкарате в интриги. Няма да отговарям. Научил съм си урока и понякога е по-добре да не говоря за някои неща. Хората имат право да хейтят. Но ние българите сме големи хейтъри", добави той.

"Ще се опитам да си почина 4-5 дни. Беше дълъг лагер, лоши резултати и за финал катастрофа. Направо катастрофирахме. Промяната на треньорите не ми се отразява. Тези неща, които се изписаха, че сме играли симулативно, са пълни глупости".

"Венци Стефанов? Следващ въпрос", завърши Десподов.