Детето на Джизъса от Есмер с нов баща

През ключалката
15:25 - 10 Юли 2019
28190
Детето на Джизъса от Есмер с нов баща

Лютата татарка Есмер Омерова не дава на Благой Георгиев да припари до общото им дете Елай. Шампионката по аржентинско танго от няколко месеца е сгодена за треньора по бокс Макс Давидов и именно на него малкият Елай казва „тате”, научи Lupa.bg.

Есмер и Максим

Давидов е приел отрочето на любимата си като свое чедо и се грижи за него много повече от собствения му баща. В същото време Благо Джизъса не спира да кръстосва фолк клубовете и да отскача до Дубай, но не се сеща да се обади и да допита как е най-малкото му дете.

Синът му не беше навършил и годинка, когато Благой си събра багажа и се върна в България, след провала на брака си. Припомняме, че Есмер и Благой си казаха заветното „да“ през 2015 г., а само няколко месеца по-късно на бял свят се появи и синът им Елай. Омерова и Георгиев имаха бурна връзка, като се разделяха и стопляха отношения по няколко пъти годишно, а сред най-тиражираните причини за проблемите в брака им бяха изневери от страна на Джизъса.

Бракът на Есмер и Джизъса не изкара много

Окончателно двамата поеха в различни посоки в началото на 2018 година, като заради системните му изневери татарката ошушка нашенеца при развода им. Макар и разорен, бившият футболист се загаджи с плеймейтката Златка Райкова, предложи й брак преди няколко месеца и дори я забремени. 

Бившият национал не се интересува от дете №3, но и самата Есмер се е постарала да Благой да не достига никаква информация за мъника. Тя представяла Макс като негов баща, а руснакът нямал нищо против, издават запознати пред сайта ни.

Давидов и Омерова плануват да вдигнат сватба и да имат свои наследници, но до тогава треньорът по бокс се радва на Елай като на свое дете, като татарката не спира да показва двамата си любими мъже как нежно се гушкат.

През това време Благой и Златка са в трепетно очакване на общия си наследник. От връзката си с гимнастичката Христина Витанов екс футболистът има 8-годишната Йоанна и 6-годишния Давид.