Девственият гей Мимо-Гарсия геройски напусна Острова

Той изгуби гривните си в шоуто и хвана пътя към родината

Топ
22:30 - 17 Октомври 2024
4224
Девственият гей Мимо-Гарсия геройски напусна Острова

Съдебният заседател, девствен гей и атипичен риалити герой Мимо-Гарсия напусна най-голямото приключение в живота си. Той изгуби гривните си в риалити шоуто „Островът на 100-те гривни“ и хвана пътя към родината, след като цял месец лежа на плажа с празен стомах и разсъждава за играта, живота и всичко останало, докато съперниците му се състезаваха и крояха стратегии.

„Влязох в играта, за да правя непривични неща, да се прегръщам с хора, да спя на плажа и да се терапевтирам. Напускам сега, за да не тежа на групата и да не се превърна в мрънкач. За себе си се чувствам победител“, каза той, видимо доволен и си тръгна от Филипините.    

Мимо, който не обича да се напряга физически, самоотвержено влезе в игра за оцеляване с две амбициозни жени, и остана без сили. Съдебният заседател тича самоотвержено по пясъка, спъна се върху дървен мост, промуши се през варел и остана без сили. Битката спечели копирайтърът Нина, а Мимо се озова на елиминации със собственичката на бизнес Лора.

Съдбата им реши артистът Георги, който носи на ръката си Златната гривна. Той помилва Лора и прати Мимо вкъщи. Съперниците му го изпратиха с аплодисменти, скандирайки необичайното му име. „Мимо не беше един от най-активните играчи, но беше цветен по свой си начин. Той не си тръгва с пари, а с друг тип богатство - приятелството. Не се върна с победа от играта, но победи всички, които не вярваха, че ще изкара и ден на Острова“, каза създателят на „Школо“ Миро.