Деян Николов: Ще дам една детска количка на Терзиев да се разходи по заледените тротоари

Новини
10:24 - 24 Януари 2024
2070
Деян Николов: Ще дам една детска количка на Терзиев да се разходи по заледените тротоари

"Гледали ли сте "Замръзналото кралство", защото точно така се чувствам в заледена София, ама без кралството (само няколко кралици ни останаха в общината). Защото София, освен че е мръсна и непочистена, вече дни наред е конкуренция на ледения Северен полюс, но аз за жалост не съм легендата Мишел Кван", така коментира ситуацията общинският съветник от "Възраждане" Деян Николов във Фейсбук.

"И на фона на целия този леден апокалипсис много ми се иска да дам една детска количка на нашия столичен кмет и да се опита да я управлява по "добре изчистените" столични улици, както добре управлява общината от удобното си, меко и топло кресло на "Московска".

Направо го предизвиквам, защото само преди час видях как майка на близнаци се бори с ужасяващите препятствия да премине на отсрещния тротоар. И тази борба продължи дълго, докато не й помогнахме да пренесе количките. Няма какво да се лъжем – зимата не ни е изненадала, има я всяка година, част е от годишните времена, не ни е изненадало и некадърното управление на новите столични спасители (предимно на думи), които превърнаха гражданите в основни потребители на травматологичните услуги в болниците", коментира още Николов.

Важното е, че Васил Терзиев успя - София от няколко дни е световен ски център, а всеки софиянец си има лична ски писта. Време е за оставка, пише в заключение общинският съветник.