Ди Каприо и Джиджи Хадид вече не се крият

Двойката беше заснета в интимен разговор на светско събитие

Новини
13:47 - 18 Септември 2022
5403
Ди Каприо и Джиджи Хадид вече не се крият

Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид бяха уловени от фотографите по време на парти на Седмицата на модата в Ню Йорк. Фоторепортери на „Дейли Мейл“ са заснели двойката в момент, в който са седели заедно и са разговаряли, а на моменти са се хващали за ръцете. 


Вътрешен източник казва за таблоида „Пейдж Сикс", че Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид са издигнали връзката си на следващото ниво. Според запознати връзката им е станала по-интимна, въпреки че Ди Каприо и Хадид се опитват да не бързат. Актьорът прекарваше много време с моделката, но официалната версия бе, че "излизат като приятели". За предполагаемия роман Ди Каприо и Джиджи Хадид започна да се говори след раздялата на актьора с Камила Мороне, с която той имаше 4-годишна връзка.  

Чаровният актьор имаше славата на мъж, който не излиза с жени над 25 години. Джиджи Хадид обаче вече е на 27 години и има дете от предишна връзка с музиканта Зейн Малик. 
Слуховете за новата избраница на Леонардо се обсъждат в социалните мрежи. "Не е ли твърде стар за една супермоделка? Той вече е на 47, а има само един „Оскар“, пише телеграм каналът Dark Voice.