Диана Дамянова: Борисов пак ще гледа сеир и ще казва, че без ГЕРБ няма кабинет

Кому ли Радев ще направи лоша услуга, като му връчи третия мандат?, присмя се пиарката

Новини
20:08 - 09 Юли 2024
7007
Диана Дамянова: Борисов пак ще гледа сеир и ще казва, че без ГЕРБ няма кабинет

Бившата пиарка на ПП Диана Дамянова направи пореден оригинален анализ на горещата политическа ситуация и отново сложната ситуация за съставяне на кабинет. 

Цялото депутатство се изреди да иска, моли и проси мандат, че щяло да съставя някакъв техно-ексо-квази-прогамокабинет, пише някогашната синдикалистка.

Цялото, без изключение. Дори коалиции се разцепиха по този въпрос, че и партии.

Обсъждали били дори името на евентуалния премиер, ни зарадва тази сутрин от екрана микрогенерала, който явно като не стана председател на НС при сглобката , е получил компенсаторното право да фантазира кабинети.

Борисов помълча, помълча, па като излезе от ступора, припомни, че отдавна са заявили /и те наистина са/, че няма втори и трети мандат за тях и че анализите на анализаторите и мечтите на депутатството са истински, пълен нонсенс.

Сега всичките кандидати ще знаят, че техните възможности се свеждат до рашиското Възраждане. Като дори да "получат доказателства" , че то не е рашиско /хахъаха/, то пак ще е такова, а и пак няма да им стигат гласове за фантазираните мнозинства.

Как ще се създава с последните кабинет срещу модела Пеевски, ето това на мен ми е интересно, да не говорим че то кабинетите срещу, а не за , не са много много успешни.

Сега ще се връчват мандати, които ще бъдат особено интересни.

Дали ДПС ще изглади вътрешните си меко казано търкания, за да се яви единно при това връчване?
И кому президентът ще направи лошата услуга да му връчи третия мандат, защото този който не успее да направи правителство, отново ще носи по-голяма част от вината за отиване на избори.

Не че Борисов успя да направи, ама тази работа вече е минала и сега целокупният електорат ще си намери новия виновник.

Така че този, който е най-малко мил на президента, може и да получи третия мандат за да се види колко е безполезен...

Освен очарователната теория за Възраждане и "добрите сили " около него?!?

А Борисов ще им гледа сеира и ще вика - ами ето, то без ГЕРБ правителство не става, дайте повече депутати за герб за да ви създам правителство. Не че реалността не е такава, ама можем поне да не се изхвърляме в мечтите си, не ли? Че народът е доста наблюдателен и малко поизнервен напоследък и глупостите , еле пък рано сутрин, наистина го карат да им дръпне една.., завършва Дамянова.