Диана, година след побоя: Възхитена съм от Вергов, целува се... талантливо

Д-р Огнянова от „Откраднат живот” сипе суперлативи за колегата си месеци след инцидента

Новини
17:02 - 05 Януари 2023
20718
Диана, година след побоя: Възхитена съм от Вергов, целува се... талантливо

Битата актриса Диана Димитрова преди Нова година даде показания в СДВР. Пред полицията тя е съобщила името на насилника си, след като месец по-рано взриви социалната мрежа с разказа си, че е била пребита преди 5 години - през пролетта на 2017 г., на снимачната площадка на „Откраднат живот“.

Звездата от „Откраднат живот” е посочила Юлиан Вергов като човека, който ѝ е посегнал. Преди това тя многократно направи намеци за самоличността му.

Озадачаващото е обаче, че в годините назад Димитрова се е изказвала ласкаво по адрес на актьора, дори след спречкването помежду им.

По нейните думи тя е била пребита през 2017 година. В свое интервю пред списание EVA година (бр.1, 2018 г.) след инцидента д-р Огнянова от „Откраднат живот” сипе суперлативи за Вергов:

Как се целува Юлиан Вергов?

(Диана ме поглежда с изненада.)

Исках да те изненадам, за да не премисляш отговора си.

(смях) Целува се... талантливо. Със страхотни впечатления съм от него като актьор, но не го познавам като човек. Възхитена съм от всичките си колеги, които са стопроцентови професионалисти. И искам отново да благодаря на Евтим, който е изключително честен в работата си с хората.

Трети месец държавата се чуди какво се е случило между Димитрова и Вергов

Тук идват съмненията. Мнозина се питат какво е променило отношението на Диана към насилника ѝ, та пет години по-късно да разкаже за инцидента и да подлуди цялата държава, при положение, че година след случая с боя го възхвалява в интервю.

От признанието ѝ пред списанието става ясно, че тя още не е познавала Вергов добре като човек, а в неотдавнашните ѝ разкрития пред Би Ти Ви тя намекна, че е имала любовна авантюра с бияча си.

Това разминаване буди съмнение доколко откровена е Диана и спестява ли важни факти, за да се изясни истината около скандалния случай.