Дидо Културиста би шута на Виктория Капитонова

Рускинята също потвърди, че е сама

Нещо за четене
12:09 - 30 Май 2023
12791
Дидо Културиста би шута на Виктория Капитонова

Виктория Капитонова победи в "Хелс Китчън", но изгуби в любовта - или както там го наричат това, което имаше между нея и богатия чичак Дидо Културиста. Помним, че ги виждахме на няколко пъти двамата по заведения, а иначе устатата Вики стоеше до него кротка и възпитана. Че иначе пари и подаръци ще има ли...

Въпреки това обаче близки до рускинята разкриха сензационно, че въпросният мъж я е зарязал и то още преди месеци. И не само й бил шута, но си взел и подаръците, които й купувал - по-скъпите, разбира се. А Виктория била бясна, но не можела да направи нищо, пише razkritia.com.

"Истината е, че тя му дотегна. И на всеки ще дотегне с вечните си капризи и мрънкане за скъпи неща. Когато човек й подари нещо, тя първо го гледа критично и преценява колко струва. Ами омръзна му на човека и е прав", коментират източниците.

Самата Виктория също потвърди новината като призна пред Гала в предаването й, че е сама. Разбира се, тя и дума не обели за раздялата с чичака, но заяви, че врачка й била предрекла, че в идните три години няма да има място за мъже в живота си.

"Така ми каза, а съм говорила и с астролог. Е, какво да се прави, ще трябва сама да се оправям и да си развивам кариерата вероятно. Аз мечтая да участвам някой ден във филм. Да, не съм актриса, но защо пък да не играя самата себе си в лентата", разфантазира се Капитонова.