Димитър Рачков залюби разведена сладкарка (Снимки)

От няколко месеца комикът има връзка с 39-годишната Камелия Андонова

Нещо за четене
15:55 - 19 Юни 2023
10998
Димитър Рачков залюби разведена сладкарка (Снимки)

Димитър Рачков бързо забрави за бившата си изгора Анита Димитрова и й намери достойна заместничка в лицето на 39-годишната столичанка Камелия Андонова. Комикът вече не крие новата си любима, с която в момента почиват заедно на родното море. Двамата са били забелязани в популярно морско заведение, където цяла вечер не спирали да си разменят нежности и да си говорят на ушенце. Малко по-късно същата вечер си тръгнали заедно. Те са отседнали в апартамент в популярния комплекс „Оазис” в Лозенец.

Хубавицата е професионален сладкар и има собствен бизнес. Преди около година и половина тя откри собствена сладкарница в столичния квартал „Лозенец”, където предлага вкусните си изкушения. Цехът й зарежда с торти, пасти и десерти и няколко елитни ресторанта в София. Специалитетът на Камелия са протеинови мъфини с малини и шоколадов крем от авокадо и какао – рецепта, която тя сама е разработила.

Камелия има зад гърба си един провален брак и син, който вече е тийнейджър, научи още „Уикенд”. Момчето вече се е запознало с Димитър Рачков и го е приело като новия приятел на майка си. Той бил много горд от общуването си с Митко.

Актьорът и сладкарката са се запознали в шоуто „Като две капки вода”, където хубавицата последния сезон се е занимавала със стайлинга на предаването. Андонова е познато лице на зрителите на Нова тв с участието си в „Сладкото състезание – Bake off”, което се излъчи през 2016 г. Тогава тя е била на 32 години и е работила в банка. Не е изключено Рачков да е зарязал Анита заради Камелия, ако любовта им е пламнала в „Капките”, допускат в светските среди. Близки до комика одобряват новата му изгора и са на мнение, че много повече му подхожда, отколкото 23-годишната тунингована Анита, с която изкара заедно около 3 години.

Камелия е позната на зрителите от „Сладкото състезание – Bake off”

Бившият на Мария Игнатова призна, че се е разделил с младото си гадже малко след началото на „Като две капки вода”, малко след като се е запознал с Камелия. Не е ясно дали е просто съвпадение, или наистина е разлюбил едната, защото се е влюбил в другата. От екипа на „Капките” издават, че Камелия си е тръгвала в компанията на актьора в последните издания на шоуто, на което Митко беше водещ.

„Връзката им е още прясна и не е ясно как ще се развие. Двамата засега са щастливи заедно”, коментират приятели на бургазлията.