Димо Алексиев и Ралица Паскалева ще водят "Игри на волята"

Снимките на втория сезон започнаха в началото на седмицата и участниците вече се борят за голямата награда

Новини
13:05 - 27 Юни 2020
1981
Димо Алексиев и Ралица Паскалева ще водят "Игри на волята"

Димо Алексиев и Ралица Паскалева ще водят втория сезон на риалитито на Нова тв "Игри на волята". Актьорите, които играеха заедно в сериала "Откраднат живот", ще са до 24-имата участници в шоуто не само по време на битките, но и извън арената.

Паскалева и Алексиев ще бъдат рамо до рамо, за да представят всички участници на зрителите. Те ще ги посрещат преди всяка битка и ще поставят пред тях следващото предизвикателство.

Всеки от двамата водещи ще има и специфична роля във формата. Като спортист и мъж Димо ще коментира всички битки и ще следи за спазването на правилата, а Ралица ще въвежа зрителя в аналитичните коментари за взаимоотношенията между участниците. Тя ще е начело на съветите на племената, на които ще бъде обърнат силен акцент през предстоящия сезон.

„Игри на волята: България“ е много интересен формат, който изисква да имаш не само силно тяло, но и да имаш наистина силен дух. Аз съм човекът, който трябва да коментира всички битки в това своеобразно състезание. Гледам ги отблизо и мога да кажа, че се изисква доста хъс, умения и отборна игра, за да се преминат всички препятствия.

Съблюдавам от първа линия дали играчите са честни и спазват всички правила“, каза Димо Алексиев в "Събуди се" тази сутрин.

„За мен и за Димо новото амплоа е предизвикателство, защото нито аз, нито той до момента сме били водещи на телевизионно предаване. През сезона аз ще водя по-личните разговори с участниците и ще следя техните взаимоотношения. Кой е победил, кой е загубил, как се чувстват. Обещавам да задавам много въпроси“, допълни Ралица Паскалева.

Снимките на втори сезон на „Игри на волята" започнаха в началото на седмицата и участниците вече се борят за голямата награда, минавайте през различни изпитания на едни от най-красивите кътчета по Българското Черноморие. Шоуто ще тръгне през септември по Нова тв.