Димо Алексиев водел пиян "Игри на волята"?

Цялото предаване е нагласено и е пълна пародия, твърди бивш служител на риалити шоуто

Нещо за четене
17:10 - 17 Септември 2024
3311
Димо Алексиев водел пиян "Игри на волята"?

Скандални разкрития за предаването и участниците направи бивш член на екипа на „Игри на волята“, който в социалните мрежи се подвизава под името Емил Трифонов. „Димо постоянно е пиян на снимачната площадка. Всички го надушвахме. Крещи по цял ден като невменяем. Цялото предаване е нагласено и е пълна пародия“, разобличи го бивш служител на риалити шоуто и се заканва тепърва да прави още разкрития за нелепото поведение на водещите и шуробаджанащината между участници и продукция.

В серия от постове във Фейсбук, които в последствие мистериозно изчезват в интернет пространството, Емил Трифонов прави потресаващи разкрития, пише Intrigi.bg. Най-шокиращо е именно твърдението му за алкохолизирания водещ Димо Алексиев. Макар през сезоните да се говореше как от продукцията следят строго за употребата на опиати, излиза, че именно лицето на „Игрите“ посяга към чашката и води в нетрезво състояние.

Всъщност, алкохолните изяви на Димо не са чак такава изненада. От години в театралните среди се говори, че Алексиев прекалява с пиенето, но уж беше спрял с порока след предупреждение на лекари.

Според слуховете Димо е загубил ролята си във филма „Левски“ на Михаил Генчев именно заради злоупотреба с упойващи вещества - бил изритан от снимачната площадка, защото се друсал с марихуана. Това е и една от причините първата му жена Ана Топалова да го остави, а според запознати и отношенията със сегашната му съпруга Анжела Медзикян не са цветущи, отново заради спиртните му страсти.

След всички тези факти твърденията за злоупотреба с алкохола на работното му място в „Игри на волята“ идва съвсем очаквано.