Дино Топмьолер: Имам план как да спрем крилата на Левски

Спорт
15:56 - 30 Август 2023
2395
Дино Топмьолер: Имам план как да спрем крилата на Левски

Старши треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) Дино Топмьолер застана пред медиите по време на официалната пресконференция на тима преди важния сблъсък с Левски.

Двата тима се изправят утре от 21:30 часа българско време, а първият двубой в София завърши при резултат 1:1. Специалистът призна, че звездата на тима Коло Муани няма да вземе участие в срещата, но въпреки това изрази вяра, че неговият тим ще продължи напред.

“Първо да искаме да изкажа моите съболезнования за загиналите фенове на Левски след мача в София, както и на техните семействата в този труден период. Анализирахме много подробно всичко с моя тим относно първата среща с Левски. Българитe са много опасни по двете крила. Там ни затрудниха най-много. Имаме добър план, за да им се противопоставим добре и утре ще го направим.

По принцип ситуацията е яснa. Коло няма да играе, ние не сме тук, за да мрънкаме, а за да се преборим с това предизвикателство. Айнтрахт е по-важен от всеки един играч. Всички, които ще играят и ще бъдат на пейката, както и със зрителите по трибуните, ще се преборим, защото ще дадем всичко за Айнтрахт.

Искаме да постигнем нашата цел. При всички случаи целта ни е да играем в групите на Лига на конференциите. Утре мачът е много важен за нас. Няма значение дали Коло ще играе, или не, тъй като мачът е много важен и ще бъдем максимално мотивирани. Най-важно е Айнтрахт да продължи участието си в Европа.

Публиката е нашият допълнителен играч и се видя в Майнц, където подкрепата бе страхотна. Футболистите са много впечатлени и това е стимул за тях, като ще направим всичко, за да ги зарадваме. Левски е добър отбор, но ние ще постигнем нашата цел", заяви треньорът.