Диона лапна 5 бона за скандалната реклама

Поршето, което чалгаджийката караше дрогирана, все още не е отнето от държавата

Нещо за четене
16:21 - 30 Август 2024
2028
Диона лапна 5 бона за скандалната реклама

Чалгаджийката Диона за пореден пък скандализира всички с реклама на прахче за шмъркане. „Най-новата енергийна напитка на пазара! Приемът й става през носа, така по-лесно се абсорбира от тялото. Напълно безвредна и легална“ – написа певицата, която в началото на годината бе спипана да шофира дрогирана. Ромката бе залята от критика, нападки и обиди, но клипът събра и над 4000 харесвания, незнайно по какви причини. В краткото видео Диона си подготвя бял прах за шмъркане и сластно гледа в камерата. Според наши източници изпълнителката е прибрала 5000 лева хонорар за скандалната реклама.

Прахчето е рекламирано като безвредно и дори полезно, като съставките му са същите като при енергийните напитки. Лъскавата тръбичка веднага бе харесана от младежите, които вече са на „ти“ с наркотиците. Цената за 1 грам (да, продава се на грамове, като кокаина) е 16 лв. Опаковано е в симпатична капсула.

Денислава Сашова, както е истинското име на чалгарката, стана по-известна след като бе спипана от ченгетата да шофира друсана джипа си „Порше Кайен“ в ранни зори в столицата. Тестът доказа, че тя е приела наркотици, и бе откарана в шесто районно на полицията. Тя излезе на свобода срещу гаранция от 5 бона. Луксозното возило също не й бе отнето, защото все още принадлежи на лизингова компания. Уж ще бъде назначен оценител, който ще определи стойността, която Диона трябва да заплати наведнъж. Все още не сме чули това да се е случило. Хитрата циганка така врътна системата, че се отърва, без да бъде осъдена за шофиране след употреба на кокаин. Наглата певица се оправда, че е била болна и е пила нурофен... Ромката има 225 000 последователи в тик-ток и 445 000 в инстаграм. Всички тези млади хора вече добиха представа, колко е хубаво да напълниш носа с „енергийна напитка“.

„Ти си срам! Ти си дъно! Имаше възможност да си вземеш поука, навира се по предавания да ревеш и да се жалваш! Ама си дъно! И завинаги ще си останеш! Срам си!“, „Това нормално ли е? Какво става в тази държава, боклуци рекламират боклуци... Кой позволява това?“, „Вие бихте ли дали на вашето дете подобна енергийна напитка? Няма ли регулация за реклама на такива продукти?” – това са малка част от коментарите, които заляха Диона, а тя се радва, че е в устите на хората. Поговорката: „Ти го плюеш, а той мисли, че дъжд го вали“, се отнася с пълна сила за певицата. По-късно Диона изтри поста си в инстаграм, а фирмата, разпространяваща енергийния прах, закри страницата си в социалната мрежа. Чак след избухването на скандала институциите се размърдаха и започнаха проверка.