Диона пее по цици

Чалгаджийката си показа зърната на участие 

Нещо за четене
11:18 - 24 Януари 2024
7708
Диона пее по цици

Защо фолк певиците си слагат силикон? За да го показват! Това направи и Диона на едно от последните си участия. Изпълнителката цъфна в дискотека по прозрачен сутиен и горно, наподобяващо сако, но с дължина до зърната й. Именно те не останаха скрити за всички присъстващи в клуба. На няколко снимки от заведението ясно се виждат зърната и ареолите на Диона, пише в. „Уикенд“.

Преди две години ромската певица си сложи по 350 кубика във всяка гърда. Бившата рапърка и настояща чалгаджийка даде 10 бона за интервенцията, която си направи в Турция. Само година преди корекцията Диона беше заявила, че „силиконът те прави изкуствен и е банално нещо“.

„От много време умувам дали да си направя такова нещо, но се страхувах. След операцията не съжалявам. Направих най-добрия избор“, сподели от болничното легло Диона и се похвали, че е много доволна от крайния резултат, който не спира да показва на почитателите си.

Денислава Сашова, както е истинското име на певицата, призна пред феновете си, че е преминала в лекия жанр заради чифт силиконови цици. Тя пристанала на чалгата единствено заради пари. Диона не крие, че по времето на рап кариерата й е живяла на ръба, едвам е плащала сметките си и трудно се е оправяла с живота предвид малкото й участия. Сега като чалга звезда си живее страхотно. Ромката ходи по участия като труженичка от най-лекия занаят. Тя сменя прозрачния сутиен с червено латексово подобие на рокля и такива ботуши или с рибарска мрежа, метната върху сутиена и долното й бельо. Явно максимата на Диона е „всичко на показ!”.

Загорелите мъже се любуват на вида й, а жените я хокат, че изглежда пошло и евтино. Разбира се, певачката мисли, че всички й завиждат, и заради това я критикуват, а всъщност истината е, че наистина има вид на стриптийзьорка, да не назовем друга, по-древна професия.