Диона приключи със самоканселирането си

Скандалната певица не се стърпя и бързо се върна в социалната мрежа

Нещо за четене
15:05 - 16 Септември 2024
1537
Диона приключи със самоканселирането си

Скандалната Диона не се стърпя и бързо се върна в социалната мрежа, въпреки че покрай злополучната реклама с прословутата енергийна “напитка”, която се шмърка, профилите й бяха залети с хиляди негативни коментари.

Именно заради силната обществена реакция певицата реши да се “самоканселира” за неопределен период време, като той продължи около две седмици. Тези дни фолк звездата на “Пайнер” се показа отново в онлайн пространството, споделяйки провокативни фотоси зад волана на лъскав автомобил.

По-късно сподели и кадри с екстравагантна червена рокля, като отбеляза: “Аз съм такъв голям червен флаг”, а през уикенда даде да се разбере, че вече е готова с новия си музикален проект, яхнала вълната на скандала, който все още не е отшумял.

“Има много хора, които ме подкрепят, разбират, харесват, и на които им липсвам в публичното пространство! Благодаря ви за всяко съобщение, всяка мила дума и за подкрепата! Очаквайте нови проекти от мен, съвсем скоро” – написа тя.

Преди часове пък обяви и заглавието на проекта си: “Очаквайте до броени дни новата ми песен “Кажи на жена ти”. С последните си публикации Диона успя отново да разбуни мрежата, предизвиквайки буря от емоции и разнопосочни реакции.