Dior и Nike пускат маратонки за $2000

Air Jordan I OG Dior ще са едни от най-скъпите от серията

Стил
14:57 - 23 Юни 2020
13073
Dior и Nike пускат маратонки за $2000

Безусловният хит на колекцията Dior Men, която Ким Джоунс представи в Маями, бяха маратонките Air Jordan I OG Dior - резултат от сътрудничество на креативния директор на мъжката линия на Dior и легендарната спортна марка Jordan Brand . Като част от съвместен проект, звездният дует пусна маратонки „Air Jordan I OG Dior” и колекция дрехи и аксесоари. Днес най-накрая стана известно как и кога ще бъде възможно да се сдобиете с новите модни находки.

Едно дълго чакане - първо представянето на колекцията, което отне една година, а след това и началото на продажбите - трябва да си заслужава:

„Обичам да смесвам заедно различни светове, различни идеи - Джордан Бранд и Диор са емблематични за абсолютни постижения в своите области. Да ги обединим в това специално сътрудничество означава да предложим нещо вълнуващо и наистина ново “, заявява Ким Джоунс, артистичен директор на мъжките колекции на Диор.

Продажбите ще стартират на 8 юли: Докато готовите за носене дрехи и аксесоари ще бъдат налични в избрани бутици на Dior Men в Лондон, Париж и Дубай, дългоочакваните маратонки Air Dior ще се продават с помощта на „изключително онлайн изживяване”.

Продажната цена на дребно все още не е разкрита официално. Джонатан Сойер от Highsnobiety обаче съобщи, че ще се продават за 1800 евро (или малко под 2000 долара), отбелязвайки, че тази цена би ги превърнала в "един от най-скъпите модели Air Jordan на дребно на всички времена".