Див скандал в Lupa.bg: Подсъдим иска първо място в листата на Мая

Крими
09:42 - 08 Юни 2021
10789
Див скандал в Lupa.bg: Подсъдим иска първо място в листата на Мая

Шлосер спретна див скандал за разпределението на местата в листите за изборите на 11 юли в гражданската платформа „Изправи се. БГ” на Мая Манолова, научи Lupa.bg от свой човек в орбитата на бившия омбудсман.

Един от активистите на партията - Тихомир Василев, който се оплака, че бил подслушван заради участието му в протестите от миналото лято, направил панаир на служебна седянка снощи, обясни източникът ни.

Оказа се, че Василев наистина е подслушван, но не заради всенародния бунт, а защото брат му е разследван за притежание на наркотици. Точно по тази причина полицаи са тарашили и дома му в търсене на дрога.

„Този човек със средно образование на шлосер се е взел на сериозно, само защото говорил няколко пъти на протеста. Вчера Тихомир Василев пред всички на сбирката заплашваше Манолова, че ако не е втори в листата на 25-и МИР и не стане депутат, ще съсипе Манолова и партията „Изправи се. БГ”, описа случката информаторът на Lupa.bg.

По време на партийната среща хитрецът задал ребром въпроса: „Ако аз си тръгна, вие можете ли да осигурите тоя вот от София, България и чужбина”, ядосва се нашият източник.

Оказа се, че на последните избори на 4 април Василев опитал да се продаде на Цветан Цветанов и на БСП, искал непременно да стане депутат, „защото е много скъсан” финансово.

„Този индивид пропуска една важна подробност – Тихомир Василев в момента е подсъден за продажба на дрехи ментета на световни марки на пазара в кв. „Люлин”. Наскоро адв. Николай Хаджигенов бе ясен – Тихомир ще бъде осъден.

За капак жената, с която живее на семейния начала без брак - Петя, е герберско назначение в Министерството на икономиката, завърши източникът на Lupa.bg.