Дизайнерка ли е новата на Рачков?

50-годишният комик демонстрира близост с нова хубавица

Нещо за четене
13:45 - 08 Септември 2023
5971
Дизайнерка ли е новата на Рачков?

Димитър Рачков е паднал в плен на очарователна столична дизайнерка. Актьорът е присъствал на откриването на новия бутик на красивата Мая, а в профила й в социалните мрежи е видно, че се радва на красив букет, подарен й от комика. На друга снимка, на която двамата позират с Рачков, тя е написала: „Благодаря ти толкова много“. Фотосъте направена в градината на изискан ресторант, където двамата вероятно са били на вечеря, пише "Ретро".

Любопитна подробност е, че дизайнерката Мая е добре позната на бившата половинка на Рачков - плеймейтката Анита. Комикът и 24 години по-младата от него знойна блондинка се разделиха официално в началото на пролетта тази година, след като прекараха три лета заедно. Рачков твърдеше, че бившата му половинка е изключително сериозен човек, надраснала възрастта си, и би искал с нея да имат дори дете. Каква е причината да се разделят обаче, така и не се разбра.

Според запознати става дума за любовен триъгълник, изневяра и намеса на трети лица в отношенията им. По-скоро обаче се било натрупало напрежение от страна на бъдещата свекърва. Майката на актьора така и не приела с отворени обятия Анита и не искала синът й да се сродява с нея.

Веднага след разлъката блондинката започна работа в кантора за недвижими имоти, където се подвизава като брокер. Междувременно шоуменът бе спряган в любовна афера с известната столична сладкарка Камелия, с която в началото на лятото бяха спипани заедно в нощно заведение в морския курорт Лозенец. С нея се познавали покрай другото й амплоа на стилист в някои от тв продукциите на Маги Халваджиян.