Дизайнерката Евгения Борисова съсипа „Мис България"

Стил
14:25 - 28 Май 2021
8627
Дизайнерката Евгения Борисова съсипа „Мис България"

Дизайнерката Евгения Борисова буквално срина със земята Мис България Радинела Чушева, която съвсем наскоро представи нашата страна на "Miss Universe", който се проведе в Холивуд, Флорида.

Борисова не скри потреса си от представянето и избора ни на участничка в световен конкурс. Тя сподели във фейсбук, че отдалеч е можела да разпознае нашенката, предвид типичните огромно издути устни "маймунски задник" и не е съгласна с мнението на Радинела, че новата носителка на титлата не заслужава короната и изглежда безлично.

Ето и публикацията на Евгения във фейсбук:

"От години следя конкурса "Miss Universe" и наблюдавам пищните костюми, които олицетворяват богатствата и забележителностите на дадена държава. От години чакам наша представителка да отиде с нещо различно от носия, сукман и престилка. Единствената, която разчупи преди години статуквото и излезе с чанове на сцената, отнесе хейт без да го заслужава.
Тази година обаче представянето беше толкова слабо, че исках да счупя телевизора. Участничката ни с типичните за нашата географска ширина огромно издути устни "маймунски задник", можех да разпозная без да я изписват. Вечерната рокля, сякаш "втора ръка" и беше с два размера по- голяма. Носията беше опростена до толкова, че беше с лачен сандал от някой китайски магазин. Не казвам, че не харесвам народната носия, но е прекалено скучно за тази сцена да се облича от години това. Момичетата излизаха с рибарски мрежи, макети и дори къща на колела.
Накрая нашата представителка казала, че не била забелязала победителката????? Била безлична. Без думи съм...
После сме хейтили нашето, пък славим чуждото. Ами вижте разликата." 

Много нашенци подкрепиха дизайнерката и заявиха, че мнението им съвпада с нейното.