Днес истината излиза наяве: Кой е убиецът от „Есента на демона“?

Пъзелът на престъплението ще започне да се подрежда в полза на полицията

Нещо за четене
13:26 - 09 Май 2024
6243
Днес истината излиза наяве: Кой е убиецът от „Есента на демона“?

Резките движения на убиеца предизвикат съдбоносни последствия в новия епизод на „Есента на демона“ по Нова тв. Седмица преди големия финал на криминалната поредица ключови разкрития и името на убиеца ще излязат наяве и пъзелът на престъплението ще започне да се подрежда в полза на полицията.

Духовникова и Карамазов продължават с разследването, като ще разкрият връзката между всички жертви до този момент, а героят на Мариан Вълев ще се укрие в специално скривалище. И не, не е той убиецът, както мислят част от зрителите.

Междувременно съпругът на съдия Елдърова ще разпознае нападателя на Тороманов, а показанията му ще помогнат за бързото изготвяне на фоторобот, който ще даде нови надежди за положителен изход на разследването. Дали това ще се окаже правилната следа, или детективите отново ще бъдат подведени от острия ум на убиеца?

Каква е връзката между всички жертви? Какво крие миналото и какво ще намерят Мия и Филип в университета? Чии гробове ще бъдат отворени и какво ще разкрият останките? Кого ще залови полицията и до какви нови улики ще стигне? Ще има ли още една жертва във Велико Търново? – разберете този четвъртък.