Дни преди концерта у нас Цеца Величкович събира тен на Малдивите

Певицата се наслаждава на слънчева почивка в тропическия рай

През ключалката
13:16 - 30 Ноември 2022
3286
Дни преди концерта у нас Цеца Величкович събира тен на Малдивите

Дни преди да пристигне у нас за големия си концерт в зала „Арена София“, както наскоро бе прекръстена, Цеца Величкович си позволи да поглези сетивата си, заменяйки студените улици на Белград с лазурните брегове на Малдивите, където се намира в компанията на своето семейство.

Залагайки на възможно най-доброто, което дестинацията може да предложи, те са отседнали в любимия 5-звезден комплекс на певицата - Sun Siyam Iruveli Premium All Inclusive, където за последно тя отседна заедно с бившия си партньор Богдан, докато все още бяха заедно, преди да се превърне в част от нейното минало.

Половината от възхитителните вили на луксозния хотел са разположени върху горещия пясък на атола Даалу, докато другите се издигат над тюркоазените води на Лакадивско море.

Всяка от тях разполага с голяма веранда, на която гостите могат да отдъхват на спокойствие върху шезлонг, работейки върху слънчевия си загар с коктейл или книга в ръка. В случай че температурите станат непоносимо високи за вкуса им, те могат да се възползват от възможността да се разхладят в частния плувен басейн, с който всяка от постройките разполага.